Θεραπεία Λεύκανσης

Σκοπός της θεραπείας είναι:

1. Να εξαλειφθούν οι πανάδες, οι δυσχρωμίες και οι ανομοιομορφίες του δέρματος, μέσω της αναστολής της δράσης της τυροσινάσης και της απομάκρυνσης της περίσσειας μελανίνης.

2. Να αναδομηθούν τα επιδερμικά κύτταρα, να παρεμποδιστεί η μελανογένεση και να αποκτήσει το δέρμα υγιή, λαμπερή και ξεκούραστη όψη.

Απαιτούμενες συνεδρίες: Συνολικά 12 ή και περισσότερες (1 κάθε εβδομάδα), αναλόγως την έκταση του προβλήματος.

Απαιτούμενα προϊόντα Rosveda: Margosa Face & Body Wash, Embellica Astringent, Hydra-5 Gel, Whitening Cream, Skin Toner, Skinele Oil, Papaya Scrub, Papaya Mask, Sunscreen SPF 50+, Rosewood oil (αιθέριο έλαιο Ροδόξυλου) και Healing Cream.

Μέθοδος εφαρμογής

  1. Καθαρίζουμε το δέρμα με το Margosa Face & Body Wash.
  2. Εφαρμόζουμε με βαμβάκι την Embellica Astringent, με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο ή στην περιοχή που εφαρμόζουμε τη θεραπεία.
  3. Εφαρμόζουμε για 10′ απολεπιστικό Papaya, αφού προσθέσουμε 1-2 σταγόνες Skinele Oil. Αφήνουμε το μείγμα για 5′ και έπειτα κάνουμε μασάζ για άλλα 5′ χωρίς νερό. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε.
  4. Κάνουμε μασάζ για 5′ με το Skinele Oil.
  5. Κάνουμε μασάζ για 5’με την Whitening Cream.
  6. Κάνουμε μασάζ για 5′ με την Healing Cream.
  7. Κάνουμε μασάζ για 5′ με το Hydra-5 Gel.
  8. Αναμειγνύουμε την Papaya Mask με 2 σταγόνες Rosewood oil και αφήνουμε στο πρόσωπο για 15′. Ψεκάζουμε Skin Toner, κάνουμε μασάζ με τη μάσκα και ξεπλένουμε.
  9. Εφαρμόζουμε κρύα κομπρέσα για 5’με Skin Toner και παγάκια.
  10. Ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με Whitening Cream και αντηλιακή Sunscreen SPF 50+.
[woocomposer_carousel shortcode=”JTVCcHJvZHVjdF9jYXRlZ29yaWVzJTIwJTIwbnVtYmVyJTNEJTIyMTIlMjIlMjBjb2x1bW5zJTNEJTIyNCUyMiUyMG9yZGVyYnklM0QlMjJkYXRlJTIyJTIwb3JkZXIlM0QlMjJhc2MlMjIlMjBpZHMlM0QlMjIxNTglMjIlNUQ=” product_style=”style01″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”fade” scroll_opts=”auto” slides_to_scroll=”1″ scroll_speed=”1000″ advanced_opts=”” autoplay_speed=”500″]