Θεραπεία πανάδων και Λεύκανση

Θεραπεία Πανάδων και Λεύκανση
Σκοπός της παραπάνω θεραπείας, είναι:
1. Να φύγουν οι πανάδες και η διχρωμία από το πρόσωπο και να ρυθμιστεί ο μεταβολισμός του δέρματος και της μελανίνης.
2. Να αναδομηθούν τα νεκρά κύτταρα, να ρυθμιστεί η μελανίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για το χρώμα του δέρματος και να λευκάνει γενικώς το πρόσωπο.
Απαιτούμενες συνεδριάσεις: Συνολικά 12 ή και περισσότερες (1 κάθε εβδομάδα).
Απαιτούμενα προϊόντα Rosveda: Margosa Face & Body Wash, Embellica Astringent, Hydra-5, Whitening Cream, Skin Toner, Skinele Body Oil, Papaya Scrub, Papaya Mask, Sunscreen SPF 50+, Ροδόξυλο (Rosewood) (αιθέριο έλαιο) και Healing Cream.

Μέθοδος εφαρμογής
Καθαρισμός 5′ με Margosa Face & Body Wash. Μετά το τέλος του καθαρισμού, εφαρμόζουμε το Embellica Astringent με κυκλικές κινήσεις, σε όλο το πρόσωπο, ή στην περιοχή που εφαρμόζουμε την θεραπεία, χρησιμοποιώντας βαμβάκι εμποτισμένο με Embellica Astringent.

Απολέπιση (Scrub). Εφαρμόζομε για 10′ απολεπιστικό Papaya, αφού προσθέσουμε 1-2 σταγόνες Skinele Body Oil. Αφήνετε το μείγμα για 5 λεπτά και μετά κάνετε μασάζ για 5′ χωρίς νερό. Ξεπλένετε με ζεστό νερό.

Προστασία και τροφή του δέρματος
5′ μασάζ με Skinele Body Oil
5′ μασάζ με Whitening Cream
5′ μασάζ με Healing Cream
5′ μασάζ με Hydra-5
15′ εφαρμογή μάσκας προσώπου Papaya Face Mask
Αναμιγνύετε πρώτα την Papaya Mask με 2 σταγόνες Rosewood (αιθέριο έλαιο). Αφήνετε το μείγμα για 5’ και ψεκάζετε Skin Toner. Κάνετε ελαφρό μασάζ για 5′. Αφήνετε να στεγνώσει και ξεπλένετε με ζεστό νερό.
5′ κρύα κομπρέσα με Skin Toner και παγάκια.
5′ μασάζ με Whitening Cream
5′ μασάζ με Αντηλιακή SPF 50+