Καθημερινές συνήθειες ομορφιάς

Για να έχετε όμορφη, νεανική και φρέσκια εμφάνιση, είναι απαραίτητη η καθημερινή περιποίηση του προσώπου. Είναι η ημερήσια φροντίδα του δέρματος, που σας επιτρέπει να έχετε πάντοτε απαλή, νεανική, ελαστική, υγιή και φωτεινή επιδερμίδα. Καθαρισμός, ενυδάτωση και απολέπιση, είναι οι τρεις κύριες απαραίτητες φάσεις, ώστε το δέρμα σας και η εμφάνιση σας να είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο ομορφιάς.

Η πρώτη συμβουλή είναι απλή, να επιλέγετε πάντα προϊόντα που ταιριάζουν στο δέρμα σας και η δεύτερη, εξ’ ίσου καθοριστική, να ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ τα προϊόντα που αγοράζετε, αν είναι 100% φυτικά και οργανικά και να μην περιέχουν οποιαδήποτε χημικά, έστω και σε μικρές ποσότητες, ΕΙΔΙΚΑ, στις κρέμες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

Η Rosveda διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά φυτικών προϊόντων, για οποιονδήποτε τύπο δέρματος. Ενημερωθείτε από τους συμβούλους ομορφιάς της Rosveda, για το τι ταιριάζει καλύτερα στον τύπο του δέρματος σας.

Για να έχετε ένα όμορφο δέρμα, το σημαντικότερο είναι ο καθαρισμός του. Το πρωί χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου, με χαμηλό PH, όπως το Margosa Face & Body Wash, για κανονικό με τάσεις λιπαρότητας, λιπαρό και μικτό δέρμα και το Aloe Vera Cleansing Milk, για κανονικά ξηρά έως και πολύ ξηρά δέρματα. Και τα 2 ανωτέρω προϊόντα, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στον καθαρισμό και το κυριότερο είναι η 100% οργανικά στην σύνθεσή τους. Καθαρίζουν το πρόσωπο σας από οτιδήποτε έχει συσσωρευτεί στο δέρμα.

Το βράδυ, να θυμάστε πάντοτε, να αφαιρείτε όλο το make-up που έχετε χρησιμοποιήσει, χρησιμοποιώντας τα πιο πάνω καθαριστικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει εντελώς το δέρμα σας. Κατόπιν χρησιμοποιείστε το Skin Toner, ή το Embellica Astringent της Rosveda για λιπαρά και μικτά δέρματα, για να κλείσετε τους πόρους του δέρματος και να τους καθαρίσετε σε βάθος. Μία η δύο φορές την εβδομάδα, αντικαταστήστε το καθαριστικό προσώπου, με ένα προϊόν απολέπισης (scrub) κατάλληλο για το δέρμα σας, για να έχετε καθαρισμό σε βάθος.

Στην συνέχεια, πολύ βασικό, ενυδατώστε το δέρμα σας. Σας συνιστούμε να αρχίσετε με μία κρέμα για την περιοχή του ματιού, όπως η Eye Cream της Rosveda, μία κρέμα 24ωρη και μία νυκτός.

Εφαρμόστε τις κρέμες σας, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθούν πλήρως.

[woocomposer_carousel shortcode=”JTVCcHJvZHVjdF9jYXRlZ29yaWVzJTIwJTIwbnVtYmVyJTNEJTIyMTIlMjIlMjBjb2x1bW5zJTNEJTIyNCUyMiUyMG9yZGVyYnklM0QlMjJkYXRlJTIyJTIwb3JkZXIlM0QlMjJhc2MlMjIlMjBpZHMlM0QlMjIxNTglMjIlNUQ=” product_style=”style01″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”fade” scroll_opts=”auto” slides_to_scroll=”1″ scroll_speed=”1000″ advanced_opts=”” autoplay_speed=”500″]