Θεραπεία Οξυγόνωσης και Αναζωογόνησης

Σκοπός της θεραπείας είναι η οξυγόνωση των κυττάρων του δέρματος και η τόνωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει λάμψη και ελαστικότητα. Επιφέρει βαθιά ανανέωση και αναζωογόνηση μετά από μακρά έκθεση στον ήλιο ή το χιόνι.

Απαιτούμενες συνεδρίες: 6 σε εβδομαδιαία βάση.

Απαιτούμενα προϊόντα Rosveda: Margosa Face & Body Wash, Skin Toner, Apricot & Honey Scrub, Jojoba Oil, Rose oil (αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου), Coco Butter Cream, Nourishing Cream, Hyaluronic Eye Serum, Eye Cream, Mature Skin Mask και Hydra-5 Gel.

Μέθοδος εφαρμογής

1. Καθαρίζουμε το πρόσωπο με το Margosa Wash, κάνοντας ελαφρύ μασάζ για 2-3 λεπτά και ξεπλένουμε με ζεστή πετσέτα.
2. Αναμειγνύουμε ποσότητα Apricot & Honey Scrub με ίση ποσότητα Skin Toner. Απλώνουμε το μείγμα με κυκλικές κινήσεις για 2′-3′ και το ξεπλένουμε με χλιαρό νερό μετά από 5′. (Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συσκευή ατμού).
3. Αναμειγνύουμε μία κουταλιά της σούπας Jojoba oil με 1 σταγόνα Rose oil. Το απλώνουμε στο πρόσωπο και τον λαιμό και το αφήνουμε για 10′.
4. Κάνουμε μασάζ με Coco Butter Cream για 5-6 λεπτά και αφήνουμε για μερικά λεπτά.
5. Ακολουθεί μασάζ για 5′, με Nourishing Cream και αφήνουμε για μερικά λεπτά.
6. Συνεχίζουμε εφαρμόζοντας την Eye Cream και την αφήνουμε στο πρόσωπο.
7. Κάνουμε ελαφρύ μασάζ για 5′ με το Hydra-5 Gel και αφήνουμε για μερικά λεπτά.
8. Αναμειγνύουμε λίγες σταγόνες Skin Toner με Mature Skin Mask και το ανακατεύουμε. Εφαρμόζουμε μέρος του μείγματος στο πρόσωπο και το αφήνουμε για 20′.
9. Εφαρμόζουμε το υπόλοιπο μείγμα γύρω από τα μάτια και τον λαιμό.
10. Όταν περάσουν 5′, ψεκάζουμε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό με Skin Toner.
11. Κάνουμε κομπρέσες στα μάτια με Skin Toner.
12. Αφήνουμε τη μάσκα να στεγνώσει και την αφαιρούμε με χλιαρό νερό.
13. Βάζουμε σ’ ένα μικρό δοχείο λίγο ΠΑΓΩΜΕΝΟ νερό. Προσθέτουμε μια σταγόνα αιθέριο έλαιο Τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε το μείγμα.
14. Κάνουμε κομπρέσες και εφαρμόζουμε στο πρόσωπο και τον λαιμό για 10′.
15. Κάνουμε μασάζ για 5′ με Hydra-5.
16. Ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με Nourishing Cream.

[woocomposer_carousel shortcode=”JTVCcHJvZHVjdF9jYXRlZ29yaWVzJTIwJTIwbnVtYmVyJTNEJTIyMTIlMjIlMjBjb2x1bW5zJTNEJTIyNCUyMiUyMG9yZGVyYnklM0QlMjJkYXRlJTIyJTIwb3JkZXIlM0QlMjJhc2MlMjIlMjBpZHMlM0QlMjIxNTglMjIlNUQ=” product_style=”style01″ text_align=”left” on_sale_style=”wcmp-sale-circle” on_sale_alignment=”wcmp-sale-right” product_img_disp=”single” img_animate=”fade” scroll_opts=”auto” slides_to_scroll=”1″ scroll_speed=”1000″ advanced_opts=”” autoplay_speed=”500″]