Περιποίηση προσώπου & σώματος

                                                                                                                                                            Περιποίηση προσώπου και σώματος
Οι Αγιουρβεδικές φυτικές θεραπείες ομορφιάς της Rosveda, γίνονται με την χρήση βοτάνων και αιθέριων ελαίων, εφαρμόζοντας ειδικές πιέσεις σε συγκεκριμένες περιοχές της επιδερμίδας και με συγκεκριμένο τρόπο. Η δράση των βοτάνων είναι ατελείωτη, ενεργειακή και θαυματουργή. Είναι πολύ εύκολα στην χρήση, χωρίς καθόλου παρενέργειες ή αντενδείξεις.
Η ωραία εμφάνιση ξεκινά με την απόκτηση όμορφης, νεανικής και υγιούς επιδερμίδας. Νεανικό, λείο, ελαστικό και χωρίς ρυτίδες πρόσωπο, δείχνει ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι υγιές και ψυχικά ισορροπημένο. Είναι αναγκαίο να λαμβάνετε φροντίδα δια μέσου θεραπειών και φυτικών προϊόντων για το πρόσωπο σας. Αποφεύγετε τα χημικά προϊόντα, έστω και αν σας υπόσχονται τα πάντα, διότι οι παρενέργειες τους εμφανίζονται αργότερα, με δυστυχώς μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.
Η Rosveda, πρωτοπόρος τα τελευταία 15 χρόνια, με συνεχείς έρευνες στην εξέλιξη και εφαρμογή των προϊόντων της, δίνει την σιγουριά της φυσικής και αποτελεσματικής ολιστικής θεραπείας, για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Είναι απόλυτα αναγκαία, η εφαρμογή θεραπειών στο πρόσωπο σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάντα βέβαια σε συνάρτηση με την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος.
Διαρκής ομορφιά σημαίνει, συνεχής και ποιοτική φροντίδα. Εάν η επιδερμίδα σας δεν τρέφεται και δεν περιποιείται σωστά, η φυσική λάμψη και η ομορφιά του προσώπου, απομακρύνονται σταδιακά. Για να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά το πρόβλημα, πρέπει να μάθουμε τι χρειάζεται το δέρμα μας, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή του. Η Rosveda εγγυάται με τα προϊόντα της, συνεχή υγεία, αναζωογόνηση, αντιρυτιδική δράση, ανανέωση, νεανικότητα και συνεχή προστασία, ανεξάρτητα από την ηλικία μας.
Περιποίηση του δέρματος
Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται περίπου από 80% νερό. Ως εκ τούτου, είναι λογικό ότι όλες οι διεργασίες στο εσωτερικό του σώματος, λειτουργούν καλύτερα με την παρουσία διαρκούς υγρασίας. Το ανθρώπινο δέρμα με τον πολύπλοκο ιστό του, λειτουργεί ως φράγμα ανάμεσα στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βοηθώντας να κρατήσει τον έλεγχο της θερμοκρασίας, αποβάλλοντας τις τοξίνες και αποτρέποντας τους επιβλαβείς οργανισμούς να εισβάλουν στο σώμα. Η εμφάνιση και η υγεία του δέρματος, αντανακλά την υγεία και την ευημερία του ατόμου και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση και στην αυτοπεποίθησή μας. Κατά συνέπεια, είναι καθολική η ανάγκη, να δοθεί η δέουσα προσοχή στο δέρμα.
Τύποι Δέρματος. Η Ayurveda ορίζει με σαφήνεια τον χαρακτηριστικό τύπο του κάθε δέρματος, αναλόγως της υφής και της εμφάνισής του.
Δέρμα Pitta: Λιπαρό, λίγο λαμπερό, επιρρεπές σε ακμή, ρυτιδώνεται πιο αργά και είναι συνήθως πιο λείο.
Δέρμα Kapha: Είναι κανονικό, ή μικτό, συνήθως λείο προς μέτριο.
Δέρμα Vata: Είναι γενικά ξηρό και σφιχτό. Φαίνεται υγιές όταν είναι νέο, αλλά ρυτιδώνεται γρήγορα και φαίνεται ξηρό.
Στη συνέχεια, υπάρχει φυσικά κατάταξη με βάση την ηλικία, για κάθε τύπο δέρματος. Το νεαρό δέρμα είναι πιο λείο, λαμπερό και σφιχτό, αλλά με την αύξηση της ηλικίας, τείνει να γίνει χαλαρό, θαμπό και εμφανίζει ρυτίδες.
Σε γενικές γραμμές κάθε άτομο, γνωρίζει τον κυρίαρχο τύπο του δέρματος του. Διαφορετικά, ένας απλός έλεγχος από τους ειδικούς μας, μπορεί να προσδιορίσει εύκολα τον τύπο του δέρματος, σε σχέση πάντα με την ηλικία.
Το είδος της θεραπείας ή της φροντίδας, για κάθε τύπο δέρματος, ποικίλει ανάλογα με τον σωματότυπο ή τη κατάσταση του δέρματος. Οι ειδικοί της Rosveda θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε, την καταλληλότερη αγωγή και να κάνετε την σωστή επιλογή προϊόντος.
Συμβουλές περιποίησης
1. Γενική Υγεία & Συνήθειες: Η καλή γενικά υγεία και οι συνήθειες, αντανακλώνται άμεσα στο δέρμα. Έτσι, προτείνεται μια ήπια άσκηση στην ύπαιθρο, για παράδειγμα μια βόλτα το πρωί, συνοδευμένη μαζί με υγιεινή διατροφή, γεμάτη από πράσινα λαχανικά και δημητριακά. Η κατανάλωση φυσικού νερού (3-4 λίτρα την ημέρα), είναι απαραίτητη για την αποτοξίνωση του δέρματος και για να κρατήσει τα εσωτερικά όργανα και το δέρμα ενυδατωμένα. Σε έντονη ζέστη, ξηρό χειμώνα ή σε περιβάλλον με ελεγχόμενο αέρα, θα μπορούσε να φτάσει και στα 5 λίτρα νερού ημερησίως. Άτομα σε υπερένταση ή κάτω από έντονη πίεση, πρέπει να ασχοληθούν με τον διαλογισμό. Θυμηθείτε ότι η Ayurveda, προτείνει μια σύνθετη φροντίδα για την εσωτερική, εξωτερική και ψυχική υγεία και ευημερία κάθε ατόμου.
2. Καθαρισμός του δέρματος: Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, το Margosa Face & Body wash, το Aloe Vera Cleansing Milk, το Embellica Astringent ή το Skin Toner, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσουν βαθιά τους πόρους του δέρματος, στα εκτεθειμένα μέρη του σώματος. Για το υπόλοιπο σώμα, συνιστάται ένα ήπιο σαπούνι.
3. Ενυδάτωση του δέρματος: Η υγρασία είναι απαραίτητη για το δέρμα και πρέπει να είναι διαφορετική για τον κάθε τύπο δέρματος και σε συνάρτηση με το περιβάλλον. Διαφορετική ενυδάτωση για το βράδυ, διαφορετική κατά την διάρκεια της ημέρας και διαφορετική αναλόγως με την εποχή που διανύουμε. Επίσης, ο καιρός παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος.
4. Ανανέωση: Αυτό προϋποθέτει την αναγέννηση και την επανεμφάνιση του νεανικού και φρέσκου δέρματος. Για να αφαιρέσετε παλιά στρώματα του συσσωρευμένου νεκρού δέρματος, για την απόφραξη πόρων από λιπαρές ουσίες και από την εναπόθεση επιβλαβών στοιχείων, τα οποία οφείλονται στην μόλυνση της ατμόσφαιρας, χρειάζεται να εφαρμόζετε σταδιακά, προϊόντα απολέπισης διαφόρων μορφών και σύνθεσης, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας. Τα προϊόντα απολέπισης της Rosveda, είναι κατάλληλα για κάθε επιδερμίδα, σας ανανεώνουν, με φυτικό και οργανικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες και αντενδείξεις.
5. Ειδικές Θεραπείες: Το δέρμα όταν ωριμάζει και εκείνο με χαρακτηριστικά προβλήματα, απαιτεί ειδική αντιμετώπιση και θεραπεία. Η Rosveda παρασκευάζει ειδικά θεραπευτικά προϊόντα, για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη χρήση τους.