Hello world!
28 Μαΐου, 2015
Βιολογικά Προϊόντα
12 Ιουλίου, 2016

H Rosveda στην Ελλάδα

H Rosveda International, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001, μετά από συντονισμένη και εκτενή έρευνα για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για φυτικά προϊόντα, οποία να προσφέρουν ανανέωση, αντιγήρανση, θεραπεία και προστασία, στο πρόσωπο και στο σώμα. Η προσπάθεια μας επικεντρώθηκε στο να προσφέρουμε τις καλύτερες συνταγές ομορφιάς και περιποίησης, βασιζόμενες αποκλειστικά σε φυσικά εκχυλίσματα, βότανα, έλαια και βάσεις εφαρμογής.

Οι επιλογές κάθε προϊόντος θεραπείας, είναι βασισμένες στον συνδυασμό διαφορετικών βοτάνων, προκειμένου να επιτευχθούν αξιόλογα αποτελέσματα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Όλα είναι βασισμένα, στις ισχυρές θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες, καθαρών ασιατικών εκχυλισμάτων, βασισμένων στην Ayurveda, την επιστήμη της ζωής και της μακροζωίας. Μιας επιστήμης στην υπηρεσία του ανθρώπου, εδώ και 5000 χρόνια.

Έλληνες και Άραβες, εμπνεύστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την Ayurveda. Τα Ελληνο-Αραβικά χειρόγραφα Ιατρικής ‘UNANI’, περιγράφουν λεπτομερώς την γνώση της Ayurveda και των τεχνικών που υιοθετούνται, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Ιατρικής επιστήμης για πρόληψη, θεραπεία, αναζωογόνηση και προστασία.

Και εδώ ακριβώς ήταν το πιο σημαντικό σημείο, διότι η Αγιουρβεδική Ιατρική, η Ιατρική των βοτάνων, συνδυάστηκε πλήρως με την Ελληνική Ιπποκράτειο Ιατρική, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα της Rosveda, είναι 100% φυτικά και οργανικά, με συστατικά που προέρχονται από βιολογικές, οργανικές καλλιέργειες, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στην Ινδία. Παρασκευάζονται με τα πλέον αυστηρά πρότυπα και κριτήρια καθαρότητας και ποιότητας. Βασίζονται στην βοτανική της Ayurveda και ακολουθούν τους κανόνες της, από την ανεύρεση των οργανικών πρώτων υλών, την επεξεργασία τους, μέχρι και την τελική σύνθεση του προϊόντος προς χρήση. Τα προϊόντα της Rosveda εξελίχθηκαν μετά από εκτενή έρευνα και πειραματισμό, στις θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες των βότανων, στα εκχυλίσματά τους, καθώς και στα έλαια, όπως ορίζεται στην Ayurveda. Για να ενωθούν αυτές οι ιδιότητες, με τα τελευταία διεθνή εγκεκριμένα δερματολογικά πρότυπα, η ένωση επιτεύχθηκε με τα Stamford Brands, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με την έγκριση του FDA και ανταποκρίνονται σε όλα τα πρότυπά του. Διαθέτουν πιστοποίηση GMP, πιστοποίηση οργανικών και βιολογικών συστατικών και πιστοποίηση παραγωγής και συσκευασίας, φυτικών βιολογικών καλλυντικών. Πληρούν απόλυτα την Αμερικανική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί καλλυντικών και διανέμονται στην Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία, Αραβικές χώρες, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία, Τσεχία, Κύπρο κ.α. Έχουν βραβευθεί με το πλατινένιο αστέρι ποιότητας, από την Παγκόσμια Οργάνωση Ποιότητας. Το εργοστάσιο παρασκευής των προϊόντων, βρίσκεται στην περιοχή των Ινδικών Ιμαλαΐων, στην πόλη Bhimtal και είναι πιστοποιημένο με ISO 9001-2008 από τη Νορβηγική κυβέρνηση. Ιδρύθηκε το 1970 και από τότε συνεχίζει χωρίς διακοπή, να ερευνά, να εξελίσσει και να παρασκευάζει προϊόντα αντιγήρανσης, ανανέωσης, θεραπείας και προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα. Θεωρείται, ένα από τα πλέον αξιόπιστα, σύγχρονα και μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο), εργοστάσια παρασκευής οργανικών καλλυντικών, με βάση την φιλοσοφία της Ayurveda. Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά ή φυσικής προέλευσης οργανικά συστατικά και βάσεις. Η βασική φιλοσοφία της, δηλαδή η «ενεργοποίηση του σώματος για να βοηθήσει τον εαυτό του», έτσι ώστε η θεραπεία και η διόρθωση να πραγματοποιούνται από το εσωτερικό του σώματος, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μεγάλη χρονική διάρκεια, τα οποία είναι εμφανή μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Με σταθερότητα και συνεχή ανοδική πορεία, τα προϊόντα, οι θεραπείες και οι υπηρεσίες της Rosveda, έχουν καταφέρει να δώσουν άμεσες λύσεις, με διαχρονικά αποτελέσματα. Όλα τα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ζώα.

Τα προϊόντα της Rosveda αποδεικνύουν την ανωτερότητα αυτού του συστήματος Ιατρικής. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες μέρες και διαθέτουν λύσεις για όλα τα προβλήματα και όλους τους τύπους δέρματος. Στην μεγάλη σειρά της Rosveda, συμπεριλαμβάνονται εκτός από προϊόντα αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, θεραπείας, προστασίας και καθαρισμού, μεγάλη σειρά 100% καθαρών και οργανικών αιθέριων ελαίων, καθώς και ειδικά προϊόντα για δερματολόγους, Ινστιτούτα αισθητικής, SPA κ.α.

Έρευνα & Ανάπτυξη του Ιδρύματος της Ayurveda
Η Rosveda έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα «Έρευνα & Ανάπτυξη της Ayurveda» στο χωριό Dwarson, κοντά στο Ranikhet των Ιμαλαΐων, με στόχο την περαιτέρω έρευνα και την εξέλιξη των αρχαίων Αγιουρβεδικών πρακτικών, των φυτών, των εκχυλισμάτων τους και των διαδικασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Ινδία είναι η πρώτη και μοναδική χώρα στον κόσμο, η οποία απαγόρευσε την εισαγωγή και την παραγωγή καλλυντικών με χημικά συστατικά.
Η Rosveda International, είναι Ελληνική εταιρεία και έχει την αποκλειστικότητα στην πώληση και διανομή των προϊόντων της, στην Αμερική και στην Ευρώπη, με έδρα την Κύπρο και την Ελλάδα.

1 Σχόλιο

 1. Ο/Η Hara Kiprouli λέει:

  Καλημερα. Θα ηθελα να με πληροφορησετε, παρακαλω, εαν αποστελετε προϊόντα με αντικαταβολη (η χρεωση πιστωτικηε καρτας) καθως και την τιμή των εξης προιοντων:
  ΒΟΤΟ HERBAL CREAM &
  FIRM SKIN CREAM.

  Μενω στην Αθηνα (Νεο Ηράκλειο ).
  Σας ευχαριστώ
  Χαρα Κυπρούλη

Αφήστε μια απάντηση