Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει, με Trans All Space, ή ΕΛΤΑ (courier), ή Speedex, ή ACS, για περιοχές εντός Ελλάδας και με την UPS για περιοχές εκτός Ελλάδας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων, στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και για όλες τις περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή τους.

Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρονικό κατάστημα Rosveda φροντίζει για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Αν κάποια από τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε δεν είναι διαθέσιμα, η ενημέρωση της ΜΗ διαθεσιμότητας, εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας, στην περιγραφή του προϊόντος, με την πληροφόρηση ταυτόχρονα της προβλεπόμενης ημερομηνίας άφιξής του, προς διάθεση στους πελάτες μας. Συνεπώς θα γνωρίζετε εκ των προτέρων τις πιθανές ελλείψεις των προϊόντων μας και τις ημερομηνίες που θα είναι και πάλι διαθέσιμα προς άμεση αποστολή.

Λάθος της εταιρείας μας στο περιεχόμενο της παραγγελίας σας;

Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίζουμε άριστη εξυπηρέτηση.
Καμιά φορά γίνονται λάθη και λυπούμαστε πραγματικά για αυτό! Σε κάθε περίπτωση όμως αναλαμβάνουμε την ευθύνη των λαθών μας.

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο 210 6532817 ή 6941 686856 ή στείλτε μας email στο info@rosveda.gr και θα λύσουμε άμεσα το πρόβλημα!