Ποιοί είμαστε

H Rosveda International, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001, μετά από συντονισμένη και εκτενή έρευνα για τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για φυτικά προϊόντα, οποία να προσφέρουν ανανέωση, αντιγήρανση, θεραπεία και προστασία, στο πρόσωπο και στο σώμα. Η προσπάθεια μας επικεντρώθηκε στο να προσφέρουμε τις καλύτερες συνταγές ομορφιάς και περιποίησης, βασιζόμενες αποκλειστικά σε φυσικά εκχυλίσματα, βότανα, έλαια και φυσικές βάσεις εφαρμογής.

Όλα είναι βασισμένα, στις ισχυρές θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες, καθαρών εκχυλισμάτων, βασισμένων στην Ayurveda, την ιατρική επιστήμη της ζωής και της μακροζωίας. Μιας επιστήμης στην υπηρεσία του ανθρώπου, εδώ και τουλάχιστον 5.000 χρόνια.

Έλληνες και Άραβες, εμπνεύστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την Ayurveda. Τα Ελληνο-Αραβικά χειρόγραφα Ιατρικής ‘UNANI’, περιγράφουν λεπτομερώς την γνώση της Ayurveda και των τεχνικών που υιοθετούνται, για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Ιατρικής επιστήμης για πρόληψη, θεραπεία, αναζωογόνηση και προστασία.

Και εδώ ακριβώς ήταν το πιο σημαντικό σημείο, καθώς η Αγιουρβεδική Ιατρική, συνδυάστηκε πλήρως με την Ελληνική Ιπποκράτειο Ιατρική, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα προϊόντα της Rosveda, είναι 100% φυσικά και οργανικά, με συστατικά που προέρχονται από βιολογικές, οργανικές καλλιέργειες, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων στην Ινδία. Παρασκευάζονται με τα πλέον αυστηρά πρότυπα και κριτήρια καθαρότητας και ποιότητας. Βασίζονται στην ιατρική Ayurveda και ακολουθούν τους κανόνες της, από την ανεύρεση των οργανικών πρώτων υλών, την επεξεργασία τους, μέχρι και την τελική σύνθεση του προϊόντος προς χρήση. Τα προϊόντα της Rosveda εξελίχθηκαν μετά από εκτενή έρευνα και πειραματισμό, στις θεραπευτικές και διορθωτικές ιδιότητες των βοτάνων, στα εκχυλίσματά τους, καθώς και στα έλαια, όπως ορίζεται στην Ayurveda. Για να ενωθούν αυτές οι ιδιότητες, με τα τελευταία διεθνή εγκεκριμένα δερματολογικά πρότυπα, η ένωση επιτεύχθηκε με τα Stamford Brands, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση FDA, GMP και πιστοποίηση οργανικών και βιολογικών συστατικών. Πληρούν απόλυτα την Αμερικανική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και διανέμονται στην Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία, Αραβικές χώρες και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Έχουν βραβευθεί με το πλατινένιο αστέρι ποιότητας, από την Παγκόσμια Οργάνωση Ποιότητας. Το εργοστάσιο παρασκευής των προϊόντων, βρίσκεται στην περιοχή των Ινδικών Ιμαλαΐων, στην πόλη Bhimtal και είναι πιστοποιημένο με ISO 9001-2008. Ιδρύθηκε το 1970 και από τότε συνεχίζει να ερευνά, να εξελίσσει και να παρασκευάζει προϊόντα αντιγήρανσης, ανανέωσης, θεραπείας και προστασίας για το πρόσωπο και το σώμα. Θεωρείται, ένα από τα πλέον αξιόπιστα, σύγχρονα και μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο), εργοστάσια παρασκευής οργανικών προϊόντων θεραπείας και περιποίησης, με βάση την ιατρική και φιλοσοφία Ayurveda. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικά ή φυσικής προέλευσης οργανικά συστατικά και βάσεις. Η βασική φιλοσοφία της, είναι η αυτοθεραπεία, δηλαδή η «ενεργοποίηση του σώματος για να βοηθήσει τον εαυτό του», έτσι ώστε η θεραπεία και η διόρθωση να πραγματοποιούνται από το ίδιο το σώμα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

Έρευνα & Ανάπτυξη του Ιδρύματος της Ayurveda
Η Rosveda έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα «Έρευνα & Ανάπτυξη της Ayurveda» στο χωριό Dwarson, κοντά στο Ranikhet των Ιμαλαΐων, με στόχο την περαιτέρω έρευνα και την εξέλιξη των αρχαίων Αγιουρβεδικών πρακτικών, των φυτών, των εκχυλισμάτων τους και των διαδικασιών που επικρατούν στην περιοχή.